پاسخ به همه سوالات مهم درباره لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد در هر حال یکی از پرطرفدارترین روشها برای خلاص شدن از اپیلاسیون و استفاده از تیغ و ژیلت و موبر و اپیلیدی می باشد. زیرا در حال حاضر تنها روش دائمی، برای رهایی از رشد موهای زائد بدن است. این روش یک روش درمانی خاص برای رفع موهای زائد به مدت طولانی می باشد. لیزر برای مدت زمان زیادی خیال شما را از رشد مجدد موهای زائد راحت می کند.
نحوه عملکرد لیزر به این صورت می باشد که با استفاده از یک پرتوی متمرکز شده از نور برای تضعیف یا از بین بردن ریشه موها اقدام می کنند. ملانین موجود در مو با جذب این نور آن را تبدیل به گرما می کند. گرمای ایجاد شده باعث آسیب به فولیکول مو می شود که در نتیجه این آسیب رشد مو را در آینده به تاخیر می اندازد یا به کل متوقف می کند.
- از چه سنی میتوان لیزر موهای زائد انجام داد؟
- عوارض لیزر موهای زائد
- فواید لیزر موهای زائد
- کاندیدای مناسب لیزر موهای زائد
- لیزر موهای زائد برای چه کسانی مناسب نیست؟
- ایا لیزر موهای زائد دائمی است؟
- ایا لیزر موهای زائد درد دارد؟
- آمادگی برای لیزر موهای زائد
- آیا لیزر موهای زائد باعث روشن شدن پوست میشود؟
- انواع دستگاه لیزر موهای زائد
- مراقبتهای بعد از لیزر موهای زائد
- چه زمانی بعد لیزر موها می ریزد ؟
- هزینه لیزر موهای زائد
از چه سنی میتوان لیزر موهای زائد انجام داد؟
محدودیت سنی برای لیزر موهای زائد وجود ندارد اما متخصصین توصیه می کنند برای نتیجه دهی بهتر فرد به بلوغ جسمی کامل رسیده باشد، یعنی تمامی موهای زائد بدنش رشد کرده باشد، زیرا در غیر این صورت با رسیدن به بلوغ جنسی، رشد موها مجدد شروع می شود.
اما به طور کلی حداقل سن برای لیزر 14 سالگی می باشد، همچنین بهترین سن لیزر موهای زائد به گفته پزشکان بین 17 تا 19 سالگی بیان شده است.
عوارض لیزر موهای زائد
توجه داشته باشید که این روش پرطرفدار عوارض خطرناکی ندارد؛ مگر اینکه لیزر را در کلینیک نا معتبر و توسط افراد غیر متخصص انجام دهید. به طور کلی مقدار کمی قرمزی و تحریک پذیری پوست تا سه روز بعد از لیزر طبیعی می باشد.
فواید لیزر موهای زائد
- لیزر موهای زائد روشی است که نیاز به بستری شدن و طی کردن دوره نقاهت ندارد.
- این روش یک فرآیند سرپایی می باشد و بعد از انجام آن می توانید زندگی روزمره خود برسید.
- نازک شدن موها و ضعیف شدن فولیکول های مو و در نتیجه مانع رشد مجدد مو
- برای انجام لیزر نیاز به یک جلسه طولانی نمی باشد و لیزر طی جلسات متعددی برگزار می شود که علاوه بر مدیریت بهتر زمان باعث صرفه جویی در هزینه شما می باشد.
- لیزر موهای زائد مانند دیگر روش های از بین بردن موهای زائد، باعث ضخیم و پرپشت شدن آنها نخواهد شد و اتفاقا بالعکس باعث نازک شدن و کم شدن موها می شود.
- به دلیل توقف کامل رشد موها بعد از تعداد مشخصی جلسه، موهای زائد دیرتر از روال عادی رشد خواهند کرد.
- استفاده از لیزر به رفع تیرگی پوست ناشی از استفاده از روش هایی مانند شیو و پودرهای موبر نیز کمک می کند و پوست آن ناحیه را روشن و صاف می کند.
- درد خیلی کمتری به نسبت روش هایی مانند اپلاسیون دارد.
- اکثر افراد برای انجام آن محدودیتی ندارند و همه می توانند برای لیزر موهای زائد اقدام کنند.
- موهای زیرپوستی ظاهری نازیبا و زشت را روی پوست ایجاد میکنند. لیزر میتواند تمام موهای زیر پوستی را بین برده و ظاهری شفاف و زیبا روی صورت ایجاد کند.
- قابلیت استفاده برای تمامی نقاط بدن
کاندیدای مناسب لیزر موهای زائد
- افرادی که از داروهای خاص هورمونی و یا شیمیایی استفاده نمی کنند.
- افرادی با پوست روشن و موهای تیره
- افراد با نواحی برنزه
- عدم بارداری و شیردهی در زنان
- سابقه گوشت اضافه یا کلوئید در محل لیزر وجود نداشته باشد.
- عدم سابقه عفونت و جوش های چرکی در محل لیزر
لیزر موهای زائد برای چه کسانی مناسب نیست؟
- افراد زیر 14 سال و سن بالای 70 تا 80 سال
- افراد مبتلا به بیماریهای پوستی
- افراد دارای مشکلات هورمونی
- استفاده از داروهای خاص مانند آنتی بیوتیکها و ایزوترتینوئین
- داشتن سابقه جوش تبخال اسکار و یا خالهای گوشتی
- داشتن عفونت یا سابقه عفونت پوستی یا تتوهای زیاد و بزرگ در بدن
- افرادی که پوست خود را به تازگی برنزه کرده اند.
- افراد باردار یا کسانی که به زودی قصد بارداری دارند.
ایا لیزر موهای زائد دائمی است؟
همانطور که پیش تر گفته شد پرتوها در لیزر موهای زائد فولیکول یا پیاز مو را هدف قرار داده و آن را از بین می برند. اما پوست و هورمون انسان دوباره فولیکول های تازه می سازد. برای از بین بردن کامل فولیکول ها، پزشک متخصص تعداد جلسات لیزر با فواصل مشخص را برای شما تجویز می کند. پس از شرکت در تمامی جلسات لیزر موهای زائد، اگر پس از 1 سال موهای قسمت های لیزر شده رشد نکند، فرآیند لیزر درمانی دائمی محسوب می شود.
اما در صورتی که مراجعه کننده دچار اختلالات هورمونی و غددی شود، بدن فولیکول های تازه در زیر پوست می سازد. در این شرایط با مراجعه به پزشک و تشخیص دقیق علت و درمان صحیح، احتمال رشد مجدد موهای زائد کاهش خواهد یافت. همچنین لازم بدانید به طور کلی تاثیر لیزر روی موهای تیره و زخیم تر بیشتر می باشد.
ایا لیزر موهای زائد درد دارد؟
درد لیزر به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل عبارتند از:
- رنگ پوست
- آستانه تحمل درد
- جنسیت افراد و مقاومت پوست
- مناطق مختلف پوست
- رعایت کردن مراقبت قبل از لیزر موهای زائد
- فناوری ساخت دستگاه لیزر
- استفاده از روشهای کاهش درد
- طول موج استفاده شده برای پرتوهای لیزر
آمادگی برای لیزر موهای زائد
- حداقل دو هفته از قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا برنزه کردن خودداری کنید. در صورتی که نمی توانید از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید، حتما از کرم ضد آفتاب برای محافظت از پوست خود استفاده کنید.
- مصرف برخی از داروها مانند آنتی بیوتیک ها، رتینوئیدها می توانند پوست شما را نسبت به نور حساس تر کرده و خطر عوارض لیزر موهای زائد را افزایش دهند. در صورت مصرف حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
- قبل از لیزر موهای زائد، مهم است که ناحیه درمان را اصلاح کنید تا مطمئن شوید که لیزر می تواند فولیکول مو را هدف قرار دهد.
- مرطوب کردن ناحیه درمان می تواند به تسکین پوست و کاهش خطر تحریک یا قرمزی کمک کند. با این حال، برای جلوگیری از تداخل با لیزر، حتما از مرطوب کننده های بدون عطر و بدون چربی استفاده کنید.
- قبل از لیزر موهای زائد، از استفاده از هرگونه لوسیون، عطر یا دئودورانت در ناحیه درمان خودداری کنید.
- در روز انجام لیزر موهای زائد خود از لباس های گشاد و راحت استفاده کنید تا از تحریک پوست جلوگیری کنید.
آیا لیزر موهای زائد باعث روشن شدن پوست میشود؟
لیزر با از بین بردن فولیکول های موهای زائد بیکینی می تواند تا مقدار زیادی در روشن شدن پوست نواحی مختلف به ویژه زیر بغل و در برخی موارد خط بیکینی تأثیر داشته باشد. همچنین می تواند به سلولهای موجود در پوستی که ملانین تولید می کنند، آسیب برساند، رنگدانه ای که رنگ آن را به پوست می بخشد. هنگامی که این سلول ها آسیب می بینند، ملانین کمتری تولید می کنند که می تواند منجر به روشن تر شدن پوست شود.
انواع دستگاه لیزر موهای زائد
انواع دستگاههای لیزر به شرح زیر است:
لیزر IPL
دستگاه لیزر IPL مناسب برای موهای تیره و پوست های روشن می باشد، در این دستگاه از فلش لامپ های زنون استفاده شده که کاربرد های مختلفی بر روی پوست دارد. که علاوه بر لیزر موهای زائد از برای جوانسازی پوست و رفع لکه نیز استفاده می گردد، و یکی از کم خطر ترین دستگاه ها برای رفع موهای زائد می باشد که بوسیله گرما و بدون هیچ سوختگی موهای زائد شما را از بین می برد.
لیزر الکساندرایت
این دستگاه دارای قابلیت تنظیم طول موج و انرژی برای از بین بردن موهای زائد می باشد و سازگاری لازم با هر نوع پوست و مویی را دارد و دارای نور مرئی و طول موج 755 نانومتر می باشد همچنین دارای سیستم خنک کننده و کولینگ بسیار قوی برای جلوگیری از سوختن پوست شما در هنگام انجام لیزر می باشد.
لیزر دایود
دستگاه لیزر دایود دارای طول موج 800 نانومتر برای از بین برن موهای زائد می باشد، میزان جذب شدن طول موج این دستگاه در ملانین پوست به نسبت دستگاه الکساندرایت کمترمی باشد اما عمق نفوذ بیشتری دارد همچنین دستگاه دارای تنظیماتی می باشد که برای از بین بردن موهای زائد برای پوست های تیره هم مناسب می باشد. از دیگر قابلیت های این دستگاه می توان به خنک کردن سطحی پوست در زمان لیزر نیز اشاره کرد.
لیزر ان دی یاگ
این دستگاه لیزر یکی از موثرترین دستگاه های حال حاضر برای افراد با پوست تیره می باشد، طول موج های این لیزر دارای پرتویی با مادون قرمز بیشتری است که ملانین پوست را نادیده گرفته و هدف اصلی آن فولیکول های موی شماست تا آن ها را از بین ببرد. از این لیزر بیشتر اوقات برای از بین بردن خالکوبی، هایپرپیگمانتاسیون و لکه های پوستی استفاده می گردد اما برای از بین بردن موهای زائد نیز کارائی دارد.
لیزر الکس اندیاگ again
در حال حاضر یکی از بهترین و قوی ترین دستگاه های لیزر موهای زائد، دستگاه لیزر الکس اندیاگ again از کمپانی بزرگ دکا ایتالیا با اسپات سایز 30 میلی متر می باشد. این دستگاه با به کارگیری دو لیزر فوق قدرتمند و سریع alexandrite با طول موج 755 نانومتر و لیزر Nd:YAG، با طول موج 1064 نانومتر دو طول موج ارائه می دهد که طیف وسیعی از درمان را با سرعت بالا ممکن می سازد. این دستگاه با قابلیت جذب صد درصدی انرژی توسط پوست به این صورت که هندپیس به پوست می چسبد و باعث جذب دوباره انرژی بازتاب شده از پوست می شود که بازگشت آن از پوست به صفر می رسد و صد درصد انرژِی توسط پوست جذب می شود، در نتیجه به انرژی کمتری در مقایسه با سایر دستگاه های موجود در بازار با نتایج مشابه نیاز است. همچنین با بهره گیری از تکنولوژی Moveo جهت رفع موهای زائد استفاده می شود و با توجه به پخش لیزرهای انباشته، پالس های لیزری ضعیف تری به پوست وارد می شود که موجب می شود پروسه رفع موهای زائد بدون درد باشد و عوارض جانبی آن همانند سوختگی و تغییر رنگ پوست حتی در پوست های تیره تر به صفر برسد.
مراقبتهای بعد از لیزر موهای زائد
- بعد از هر جلسه لیزر برای مدت دو هفته از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید و در صورت قرار گرفتن حتما از کرم ضدآفتاب استفاده کنید.
- به مدت 4 ساعت پس از لیزر حمام نکنید.
- اگر احساس درد یا سوزش دارید میتوانید از کمپرس آب سرد استفاده کنید.
- حداقل تا 48 ساعت بعد از عمل از رفتن به سونا، جکوزی یا استخر آب گرم خودداری کنید.
- استفاده از ژل آلوئه ورا یا کرم های آرام بخش به مدت 3 روز بعد از لیزر
- برای جلوگیری از اصطکاک در ناحیه تحت درمان به مدت 48 ساعت لباس های گشاد بپوشید.
- ناحیه تحت درمان را به مدت 48 ساعت تمیز و خشک نگه دارید.
- آب زیاد بنوشید.
چه زمانی بعد لیزر موها می ریزد ؟
بعد از انجام لیزر روند ریزش موهای زائد به این صورت می باشد که بعد از اولین جلسه لیزر به آهستگی شروع شده و تنها حدود پانزده درصد موهای شما از بین میرود و این ریزش پس از بازه زمانی پنج الی چهارده روزه اتفاق می افتد.
هزینه لیزر موهای زائد
هزینه لیزر موهای زائد به عوامل مختلفی از جمله دستگاه لیزر مورد استفاده، ناحیه تحت درمان، مهارت و تخصص کادر درمانی و محل کلینیک بستگی دارد.
همچنین بخوانید : چرا برای لیزر موهای زائد کلینیک دکتر مینا دادگر را انتخاب کنیم؟
آدرس : اصفهان ، اتوبان شهید دستجردی، سیتی سنتر ، طبقه سوم
تلفن : 91091012 (031)درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- عوارض لیزر موهای زائد؛ از شایعه تا واقعیت تاریخ انتشار : 1403-02-06تاریخ بروز رسانی : 1403-03-07
- چرا برای لیزر موهای زائد کلینیک دکتر مینا دادگر را انتخاب کنیم؟ تاریخ انتشار : 1403-02-10تاریخ بروز رسانی : 1403-03-07
- لیزر موهای زائد بیکینی یا واژن در چه محدوده ای انجام می شود؟ تاریخ انتشار : 1403-02-06تاریخ بروز رسانی : 1403-03-07
- قبل و بعد از رفع دائمی موها با لیزر رعایت چه نکات و مراقبتهای نیاز است؟ تاریخ انتشار : 1403-02-01تاریخ بروز رسانی : 1403-03-07
- نواحی لیزر موهای زائد خانم ها و آقایان تاریخ انتشار : 1403-02-06تاریخ بروز رسانی : 1403-03-07
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .