عوارض احتمالی تزریق ژل در نواحی مختلف صورت
تزریق ژل در نواحی مختلف صورت و بدن یکی از اقدامات مربوط به زیبایی محسوب می شود، و مانند تمام عمل های زیبایی، تزریق ژل نیز ممکن است عوارضی را برای افراد به همراه داشته باشد. توجه داشته باشید که مسائلی مانند تورم و کبودی در چند روز اول پس از تزریق کاملا طبیعی است و جزو عوارض محسوب نمی شود. این عوارض معمولا در افراد مختلف به شیوه های مختلفی بروز میکند. در ادامه بیشتر به بررسی عوارض تزریق ژل می پردازیم.
- عوارض تزریق ژل در دراز مدت
- عوارض تزریق ژل در کوتاه مدت
- عوارض احتمالی تزریق ژل در نواحی مختلف صورت
- چه عواملی باعث افزایش عوارض تزریق ژل میشود؟
- در صورت بروز عوارض چگونه میتوان اثر ژل را از بین برد؟
- عوارض تزریق ژل برای افراد دیابتی
- عوارض تزريق ژل در دوران شيردهي و بارداری
- در چه صورتی به پزشک مراجعه کنیم
عوارض تزریق ژل در دراز مدت
- عدم تقارن : از عوارض ناشی از تزریق ژل می توان به عدم تقارن در ناحیه تزریق شده با دیگر نقاط صورت اشاره کرد. باتجربه بودن پزشک معالج یکی از اصلی ترین مواردی است که از این عارضه جلوگیری می کند.
- عفونت : یکی از خطرناک ترین عوارض پس از تزریق ژل، عفونت است که ممکن است گاهی پیامدهای جبران ناپذیری نیز به همراه داشته باشد. یکی از دلایل عفونت پس از تزریق ژل استفاده از مواد نامرغوب و بی کیفیت می باشد. همچنین آلودگی محیط و سرنگ نیز می تواند باعث عفونت شود. پس توجه داشته باشید برای تزریق ژل حتما به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید.
- ایجاد حساسیت و آلرژی : ایجاد آلرژی و حساسیت یکی دیگر از عوارضی است که پس از تزریق ژل در برخی افراد مشاهده شده است. این حساسیت ممکن است به دلیل ناسازگاری مواد تزریقی با پوست و بافت افراد ایجاد شود. پزشک، پیش از تزریق حتماً از عدم آلرژی و حساسیت نسبت به مواد تزریقی اطمینان حاصل می کند. البته آلودگی محیط یا سرنگ نیز ممکن است از عوامل بروز حساسیت به حساب بیاید.
- نتایج غیر طبیعی : سلیقه افراد تأثیر زیادی در انتخاب پزشک معالج دارد. پس لازم است پیش از تزریق ژل درباره اقدامات پزشک منتخب خود و نتایج رضایت بخش او اطلاعات کافی به دست آورید. حتماً به نظرات مراجعین قبلی پزشک معالج خود توجه داشته باشید. که بدون مشکل بوده و نتایج به سلیقه شما نزدیک باشد.
- جا به جا شدن : جا به جا شدن ژل نیز از عوارض تزریق ژل غیراستاندارد توسط فرد غیر متخصص می باشد که در صورت بروز این مشکل باید خیلی سریع آن را با پزشک در میان بگذارید و برای برطرف شدن آن اقدام کنید.
- اختلال در بینایی : این عارضه زمانی رخ میدهد که متخصص مربوطه مهارت و تبحر کافی نداشته باشد و باعث ایجاد اختلال در بینایی فرد شود. از علائم ایجاد این مشکل میتوان به حالت تهوع، تاری در بینایی، ناتوانی در تکان دادن چشم، سردرد و… اشاره نمود.
عوارض تزریق ژل در کوتاه مدت
- قرمزی
- تورم
- خونریزی
- احساس وجود برجستگی زیرپوست
- احساس خارش
- جوش
عوارض احتمالی تزریق ژل در نواحی مختلف صورت
تزریق ژل یکی از اقدامات زیبایی است که باید حتما با رعایت نکات بهداشتی و تحت نظر پزشک متخصص و با مهارت انجام شود. متاسفانه این روزها برخی از افراد سودجو بدون مجوز و استاندارد های لازم در سالن های آرایشی اقدام به تزریق ژل می کنند. اولین عارضه احتمالی در چنین روشی از تزریق ژل، بروز عفونت های شدید، عدم تقارن، ایجاد حساسیت، نکروز پوستی و ... می باشد.
چه عواملی باعث افزایش عوارض تزریق ژل میشود؟
- بین 24 تا 48 ساعت پس از تزریق ژل از انجام ورزشهای شدید خودداری کنید. افزایش فشار خون و ضربان قلب ناشی از ورزش ممکن است تورم یا کبودی را بدتر کند.
- نوشیدن آب زیاد به بهبودی بدن شما و کاهش عوارض تزریق ژل کمک میکند. مقدار زیادی میوه و سبزیجات آبرسان بخورید و سعی کنید از مصرف سدیم اضافی خودداری کنید چون ممکن است تورم را بدتر کند.
- تا 48 ساعت پس از تزریق از دماهای بالا مانند حمام بخار، سونا یا کلاسهای ورزشی گرم خودداری کنید. گرمای زیاد میتواند عوارض را تشدید کند.
- سعی کنید برای کاهش عوارض پس از تزریق هنگام خوابیدن به پشت بخوابیدو سر خود را بالاتر قرار دهید.
- تا 24 ساعت پس از تزریق از آرایش کردن خودداری کنید.
در صورت بروز عوارض چگونه میتوان اثر ژل را از بین برد؟
بروزعوارض تزریق ژل و جا به جایی آن باعث شده تا برخی از افراد اقدام به تخلیه ژل کنند. تخلیه ژل بسیار حساس است و نیاز به موقعیت مناسبی دارد که پزشک آن را تشخیص می دهد. یکی از روش های رایج تخلیه ژل ، تزریق آنزیم می باشد. البته از تزریق آنزیم تنها در صورتی می توان برای تخلیه فیلر استفاده کرد که از فیلرهای حاوی هیالورونیک اسید استفاده شده باشد. برای تخلیه ژل با تزریق آنزیم، پزشک سرنگ حاوی هیالورونیداز را به محلی که فیلر تزریق شده است، تزریق می کند. این آنزیم باعث تجزیه هیالورونیک اسید و از بین برفتن فیلر صورت می شود.
عوارض تزریق ژل برای افراد دیابتی
بیماران دیابتی باید به خوبی با پزشک خود مشورت کنند. این متخصصان میتوانند به افراد کمک کنند تا خطرات و مزایای این روشها را بسنجید و تصمیمی آگاهانه بگیرند. در برخی موارد تزریق ژل می تواند گزینه مناسبی برای بیماران دیابتی با سطح قند خون که به خوبی کنترل شده، بدون منع مصرف باشد. ولی به طور کلی افرادی که مبتلا به دیابت هستند و از انسولین استفاده می کنند کاندیدای مناسبی برای تزریق ژل نمی باشند. زیرا بیماری دیابت باعث کند شدن روند بهبود زخم های ناشی از تزریق می شود.
بیشتر بخوانید : ماندگاری و اثر گذاری تزریق ژل یا فیلر
عوارض تزريق ژل در دوران شيردهي و بارداری
دوران بارداری، دورهای حساس می باشد که در آن سلامتی مادر و جنین اهمیت ویژهای دارد. این دوران تغییرات هورمونی وضعیت فیزیولوژیکی بدن را تغییر میدهد و ممکن است واکنشهای ناخواستهای را نسبت به مداخلات پزشکی یا زیبایی ایجاد کند. از مهمترین عوارض احتمالی تزریق ژل در دوران بارداری یا شیردهی میتوان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
- تورم شدید : دوران بارداری خود به خود میتواند منجر به تورم بدن به دلیل افزایش مایعات و تغییرات گردش خون شود. افزودن تزریقات ممکن است این وضعیت را تشدید کند.
- واکنشهای آلرژیک : بدن در دوران بارداری به شدت حساس می باشد و ممکن است به موادی که پیش از این حتی واکنشی نشان نمیداد، واکنشهای آلرژیک نشان دهد.
- نکروز پوستی : نکروز پوستی که به مرگ سلولهای پوستی اشاره دارد، به دلیل کاهش جریان خون به ناحیه تزریق شده میتواند رخ دهد.
- آموروزیس و ترومبوز در شریان شبکیه : این عوارض بسیار نادر هستند اما میتوانند جدی باشند و به بینایی آسیب برسانند.
توصیه می شود تزریق ژل در دوران بارداری یا شیردهی را به پس از طی شدن این دوران موکول کنید.
در چه صورتی به پزشک مراجعه کنیم؟
این احتمال ضعیف وجود دارد که این درمان باعث تحریک بروز تبخال های صورت در بیمارانی که قبلاً سابقه زدن تبخال را داشته اند شود. اگر بعد از درمان ، تبخال زدید یا دچار عوارض جدی شدید باید به پزشک خود مراجعه کنید.
همچنین بخوانید : سوالات پر تکرار درباره تزریق ژل
آدرس : اصفهان ، اتوبان شهید دستجردی، سیتی سنتر ، طبقه سوم
تلفن : 91091012 (031)درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- قبل و بعد از تزریق ژل به چه مراقبتهایی نیاز است؟ تاریخ انتشار : 1403-02-10تاریخ بروز رسانی : 1403-03-07
- همه چیز در مورد تزریق ژل یا فیلر؛کاربردها، مراقبتها، برندها و هزینه تاریخ انتشار : 1403-02-10تاریخ بروز رسانی : 1403-06-19
- نتایج فوری درمان خط اخم با تزریق فیلر تاریخ انتشار : 1403-06-16تاریخ بروز رسانی : 1403-06-19
- هر آنچه باید درباره تزریق ژل برای رفع خط خنده بدانید تاریخ انتشار : 1403-02-10تاریخ بروز رسانی : 1403-05-27
- تزریق ژل به دست؛ جوانسازی دستها با تزریق فیلر تاریخ انتشار : 1403-06-05تاریخ بروز رسانی : 1403-06-19
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .